Certificering

Klanten willen verzekerd zijn van de juiste kennis en kunde bij bedrijven als Wegdekmeten.nl om weginspecties accuraat en veilig uit te voeren.

Uiteraard zit dat bij Wegdekmeten.nl goed. Onze wegmetingen, het team van professionals én onze meetapparatuur voldoen aan de strengste eisen van gerenommeerde certificeerders. Enkele van de belangrijkste certificeringen ziet u hieronder. 

CROW-certificaat

Wegdekmeten.nl heeft met goed gevolg deelgenomen aan het jaarlijkse CROW-ringonderzoek van de High Speed Road Profiler (HSRP)-systemen gedaan, die de langsvlakheid van wegen bij verkeerssnelheid meten. Het behaalde CROW-certificaat verzekert u dus van consistentie, de juistheid van de resultaten en kwalitatief hoogwaardige meetresultaten.

TÜV NEN-EN ISO 9001:2015

Dankzij de certificering conform de TÜV NEN-EN ISO 9001:2015-norm weten onze klanten dat we een scherp oog hebben voor kwaliteitsmanagement. Het certificaat bevestigt dat we ons experts mogen noemen op het gebied van het uitvoeren van weginspecties en schadeopnames ten behoeve van wegbeheer en asset management.

VCA*:2017/6.0

De certificering VCA*:2017/6.0 staat voor “Veiligheids Certificaat Aannemers”. Hiermee weet u dat we veiligheid van werknemers gedurende een weginspectie hoog in het vaandel hebben staan. Het certificaat bevestigt dat we bij Wegdekmeten.nl voldoen aan strenge landelijke en Europese eisen op het gebied van personeelsveiligheid. Alle medewerkers zijn gecertificeerde BHV’ers.

RetroTek

Het RetroTek-certifcaat geeft aan dat onze professionals goed zijn opgeleid. Zo bent u verzekert van professionals die op de juiste manier de apparatuur bedienen zodat u verzekert bent van de correcte meetresultaten.

2020 | Zeno